H Φαίη Σκορδά είναι μία από εμάς! Δείτε πώς βγήκε για να πάρει καφέ στη Γλυφάδα! (photos)
Gossip Cam

H Φαίη Σκορδά είναι μία από εμάς! Δείτε πώς βγήκε για να πάρει καφέ στη Γλυφάδα! (photos)

Τώρα που άρχισε να φθινοπωριάζει, η αλήθεια είναι πως μπορεί να δεις στον δρόμο γυναίκα να φοράει σαγιονάρα και ακριβώς δίπλα της να περπατάει κάποια άλλη με... μπότες! 

Πάντως, η Φαίη Σκορδά καθόλου δεν μπερδεύτηκε με τα τερτίπια του καιρού. Φρόντισε να συνδυάσει ένα "ασφαλές" outfit για τις μέρες που διανύουμε σε μία καθημερινή της βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η όμορφη παρουσιάστρια που είναι πολύ επιλεκτική στο ντύσιμό της και προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, προσφάτως εθεάθη σε εμπορικό δρόμο της περιοχής να απολαμβάνει τον περίπατό της με έναν καφέ στο χέρι, έχοντας επιλέξει ένα εντυπωσιακό στυλ για το ντύσιμό της.

Απλό, άνετο και χωρίς περιττά... στολίδια ή αξεσουάρ για μέρα μεσημέρι εμφάνιση, η Φαίη Σκορδά απέδειξε πως είναι... μία από εμάς. Γιατί αν δεν βγεις με ψηλόμεσο denim σορτς, μαύρο t-shirt και ίδιου χρώματος under knee μπότες, τότε τι θα φορέσεις αν θες έναν take away καφέ στα γρήγορα;

Βλέπετε, η όμορφη παρουσιάστρια θέλει να συνεχίσει να διατηρεί τον... μύθο της καλοντυμένης tv persona και εκτός πλατό και τα καταφέρνει μία χαρά! Δεν νομίζετε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved