Όταν ο Σασμός συνάντησε τις Άγριες Μέλισσες! Η θεατρική πρεμιέρα που έφερε κοντά τις δύο σειρές!
Gossip Cam

Όταν ο Σασμός συνάντησε τις Άγριες Μέλισσες! Η θεατρική πρεμιέρα που έφερε κοντά τις δύο σειρές!

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε για να απολαύσετε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της Αθήνας και συναντούσατε ανάμεσα στον κόσμο πρωταγωνιστές δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης;

Ο λόγος για τις Άγριες Μέλισσες και τον Σασμό, πρωταγωνιστές των οποίων σειρών βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης "Το τρίτο Στεφάνι" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και την Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Νίνας και της Εκάβης.

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Κώστα Ταχτσή και οι δύο πρωταγωνίστριες έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνειών επί σκηνής.

Αμέσως μετά το τέλος της πρεμιέρας και το θερμό χειροκρότημα του κοινού, Καβογιάννη και Κίτσου υποδέχτηκαν στα καμαρίνια τους τους καλούς τους φίλους που είχαν σπεύσει να τις απολαύσουν και να της αποθεώσουν.

Φυσικά ανάμεσά τους ήταν πολλοί από τους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί πρωταγωνιστές από τον Σασμό. Όπως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που υποδύεται τη Βασιλική στη σειρά του Alpha η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη, δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved