Γιώργος Κόρομι: Υιοθέτησε το στιλ του Survivor για τα καλά! Για ψώνια στα βόρεια προάστια
Gossip Cam

Γιώργος Κόρομι: Υιοθέτησε το στιλ του Survivor για τα καλά! Για ψώνια στα βόρεια προάστια

Ο Γιώργος Κόρομι έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Μπορεί όταν μπήκε στο παιχνίδι να είχε πολύ κοντό μαλλί και καθόλου μούσι, όμως έγινε ένας πραγματικός Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, μπορεί να έχουν περάσει μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού, όμως, ο ίδιος έχει υιοθετήσει το στιλ που είχε στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει ξυρίσει καν το μούσι του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε τον Γιώργο Κόρομι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, λίγη ώρα μετά αφού είχε κάνει τα ψώνια του.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Κόρομι είχε δηλώσει πρόσφατα: «Δικαιολόγησα τον κόσμο γιατί με αυτά που είδε είναι λογικό να αντιδρά αντίστοιχα κι ανάλογα. Υπήρξαν απειλές για το μαγαζί μου, μετά την συμμετοχή μου στο Survivor αλλά και για το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές σε μαγαζί και δεν θέλω να αναφέρω τι έχει γίνει αλλά ευτυχώς κινηθήκαμε με την δίωξη και με κάποια άτομα και γλιτώσαμε το κακό. Αλλά αυτοί οι φανατισμοί χωρίς λόγο είναι για εμένα πολύ μεγάλο λάθος, ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τα άτομα και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved