Τότσικας - Ρέβη: Απίστευτο το πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμά τους! Η οικογενειακή βόλτα για ψώνια (photos)
Gossip Cam

Τότσικας - Ρέβη: Απίστευτο το πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμά τους! Η οικογενειακή βόλτα για ψώνια (photos)

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη εδώ και έξι χρόνια έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή των δίδυμων παιδιών τους που παρά το μικρό της ηλικίας τους, δείχνουν να έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα.

Ο Άγγελος Μιχαήλ και η Ειρήνη Χρυσή είναι πλέον έξι χρονών και συνοδεύουν τους γονείς τους σχεδόν παντού.

Είναι γεγονός ότι τα μωρά τους, ήρθαν στον κόσμο με πολλη προσπάθεια αρχικά και από τους δύο και ύστερα από τη μανούλα τους η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά τόσο για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της όσο και για την προωρότητα με την οποία ήρθαν στον κόσμο. Όπως τονίζει όμως πάντα και η ίδια σε κάθε της κουβέντα, δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για όσα πέρασε και θα το ξαναέκανε ξανά και ξανά για να έχει κοντά της την κόρη της και τον γιο της.

Την ίδια αδυναμία τούς έχει και ο περήφανος μπαμπάς Αποστόλης Τότσικας ο οποίος όπως έχει "μαρτυρήσει" πολλές φορές η Ρούλα Ρέβη είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Όχι μόνο ασχολείται με τα παιδιά αλλά φροντίζει τα πάντα σε ό,τι αφορά την ανατροφή τους.

Προσφάτως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλη την οικογένεια σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν όλοι μαζί τα ψώνια τους, με την Ρούλα Ρέβη να μην αφήνει από το χέρι τον γιο της και τον Αποστόλη Τότσικα να έχει συνεχώς στον νου του την κόρη τους.

Οι τέσσερις έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα για ψώνια, χαζεύοντας βιτρίνες και ψωνίζοντας τα απαραίτητα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved