Άγουρα Κεράσια: Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

Άγουρα Κεράσια: Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες!

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση Άγουρα Κεράσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και οι πρωταγωνιστές Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μανούσου Μανουσάκη, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Ο βραβευμένος με 4 κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού Μιχαήλ Άνθης, συνέθεσε ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας, για να μας πει πως... «καμιά φορά η σιωπή κάνει τον πιο επικίνδυνο θόρυβο». Η υπόθεση του έργου αλλά και οι μοναδικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, εντυπωσίασαν τους θεατρόφιλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Η ιστορία έχει δύο πρωταγωνιστές. Ο Στάθης και η Φανή ζουν την φαινομενικά ήσυχη σχέση τους στην ελληνική επαρχία. Εκείνος γιατρός και πολλά υποσχόμενο κομματικό στέλεχος, εκείνη manager development σε πρόωρη απόσυρση, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην 15χρονη κόρη τους, Μαρία. Πίσω, όμως, απ' την ειδυλλιακή ησυχία, ένα τέρας καραδοκεί. Η Μαρία φέρεται αψυχολόγητα, λείπει απ' το σπίτι τις πιο απίθανες ώρες, καπνίζει γυμνή χόρτο με τους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου. Βίντεο με την ίδια σε άσεμνες πόζες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο πατέρας της καταφέρνει να κουκουλώσει τον όποιο αντίκτυπο. Η Μαρία όμως δεν το βάζει κάτω. Επιμένει. Για κάποιο δικό της λόγο μοιάζει να θέλει να γίνουν γνωστά όσα κάνει, ώσπου ένα βράδυ...

Το τέρας αρχίζει να ξεπροβάλει. Κι όσο σκοτεινό είναι, άλλο τόσο αμείλικτο φως εκπέμπει. Ένα φώς τόσο αποκαλυπτικό, όσο και οι ζωγραφιές της μικρής που συνθέτουν το φριχτό παρασκήνιο.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη θεατρική πρεμιέρα που τσέφθηκε με απόλυτη επιτυχία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved