Μαρία Νικόλτσιου: Βόλτα για ψώνια με την κόρη της, Αθηνά! (photos)
Gossip Cam

Μαρία Νικόλτσιου: Βόλτα για ψώνια με την κόρη της, Αθηνά! (photos)

Η Μαρία Νικόλτσιου, εκτός από μία πολύ δυναμική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στον τομέα ενημέρωσης του Alpha είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά για τα δύο της παιδιά. 

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Μέμος Κολιάτσος έχουν αναθρέψει με μεγάλη αγάπη και φροντίδα τα δύο τους παιδιά, τον 16χρονο Λευτέρη και τη 13χρονη Αθηνά και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να τα κρατούν μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας.

Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή της, τα παιδιά της της έμαθαν ότι η αξία της ζωής βρίσκεται στα μικρά και καθημερινά πράγματα, ότι το πρώτο βήμα ή η πρώτη μέρα στο σχολείο μπορούν να σε κάνουν να είσαι πραγματικά ολοκληρωμένος. Της έμαθαν ότι πρέπει να προσέχει τον εαυτό της για να είναι δυνατή για αυτά!

Και φυσικά είναι πολύ χαρούμενη μαμά, έχοντας καταφέρει να "χτίσει" μία πολύ τρυφερή και αγαπησιάρικη σχέση μαζί τους.

Εννοείται πως η κόρη της Αθηνά, η οποία διανύει την εφηβεία της, είναι η καλύτερη παρέα για ψώνια.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα απαθανάτισε μαμά και κόρη σε βόλτα τους στο κέντρο για shopping therapy. Έδειχναν χαρούμενες -και ποια γυναίκα δεν είναι ευτυχισμένη όταν κάνει ψώνια και ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της- και απολάμβάναν τις στιγμές που περνούσαν μαζί.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved