Κωνσταντίνος Καζάκος: Ρομαντική έξοδος με την 24χρονη αγαπημένη του, Βασιλική!
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ρομαντική έξοδος με την 24χρονη αγαπημένη του, Βασιλική!

Τρελά ερωτευμένος δείχνει να είναι εδώ και λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Καζάκος και αιτία είναι σίγουρα η νέα του αγαπημένη Βασιλική Μακρή, με την οποία αν και έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, δείχνουν να ταιριάζουν πολύ. 

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης, τον οποίο οι τηλεθεατές απόλαυσαν πέρυσι στο «Κόκκινο ποτάμι» στο Open, εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένος με τη νεαρή χορεύτρια η οποία αν και είναι μόλις 24 ετών, μονοπωλεί το ενδιαφέρον αλλά και την καρδιά του Κωνσταντίνου Καζάκου.

Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Βασιλική σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και συμμετείχε πέρυσι τον Δεκέμβριο ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη πόλη» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Καζάκος!

Πλέον τους συναντά κανείς παντού μαζί ενώ εκείνος δεν έχει πλέον κανέναν λόγο να κρύβει το πώς πραγματικά νιώθει για εκείνη. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει για εκείνη:

«Προφανώς η Βασιλική με κάνει χαρούμενο. Δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή και δεν το συνηθίζω κιόλας. Αλλά αυτά τα πράγματα έτσι κι αλλιώς δεν εξηγούνται. Απλά συμβαίνουν. Είναι θέμα χημείας» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι πριν από μερικά βράδια να απολαμβάνει ρομαντικές στιγμές στο Mio Princessa στη Γλυφάδα. Έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι ενώ σε η ερωτική χημεία ανάμεσά τους ήταν έκδηλη κάθε φορά που διασταυρώνονταν τα βλέμματά τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved