Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Βόλτα για ψώνια και παιχνίδια με τα παιδιά! (photos)
Gossip Cam

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Βόλτα για ψώνια και παιχνίδια με τα παιδιά! (photos)

Μπορεί τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης να είναι πολυάσχολοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως πάντα βρίσκουν χρόνο για να τον αφιερώσουν στα παιδιά τους. 

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στο Κολωνάκι πρόσφατα το ζευγάρι σε έξοδό του με όλα τα μέλη της οικογένειάς του, τον γιο του Δήμο και τα μεγαλύτερα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη από τον πρώτο του γάμο, τον γιο του Παύλο και την κόρη του Δανάη.

Η οικογένεια έδειξε να έχει ανάγκη για μία βόλτα στη φθινοπωρινή λιακάδα αλλά και για μία επίσκεψη στα μαγαζιά. Όχι όμως για ρούχα ή παπούτσια αλλά για παιχνίδια και μάλιστα πολλά καθώς η Σία Κοσιώνη εθεάθη να κρατάει στα χέρια της μία μεγάλη σακούλα από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών που είναι η χαρά των πιτσιρικάδων.

Μάλιστα, ο Δήμος και ο Παύλος κρατούσαν στα χέρια τους και από ένα πλαστικό σπαθί παίζοντας μέσα στη μέση του δρόμου. Ο δε Δήμος, ο βενιαμίν της οικογένειας, έδειχνε πολύ χαρούμενος για τα δώρα που του είχαν κάνει οι δικοί του σε παιχνίδια.

Το ζευγάρι ζει στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά επιλέγει τα πιο όμορφα σημεία για να απολαύσει τον περίπατό του αλλά και τη βόλτα με τα παιδιά.

Δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved