Έγινε του... Survivor και του J2US στην πρεμιέρα Τριαντάφυλλου και Κωνσταντίνου Παντελίδη! (photos)
Gossip Cam

Έγινε του... Survivor και του J2US στην πρεμιέρα Τριαντάφυλλου και Κωνσταντίνου Παντελίδη! (photos)

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τριαντάφυλλου με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη στο Estate έγινε και φυσικά το μαγαζί ήταν κατάμεστο από πρώην παίκτες του Survivor αλλά και του J2US

Το εκρηκτικό δίδυμο πρωταγωνιστεί πλέον στο μεγαλύτερο live party της Αθήνας.

Στη λαμπερή πρεμιέρα διακρίναμε προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και τα πιο γνωστά πρόσωπα του αθηναϊκού night life που διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τις δυνατές ερμηνείες των δυο καλλιτεχνών καθώς και με το εκρηκτικό Dj Set της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Είδαμε τον νικητή του περυσινού Survivor Σάκη Κατσούλη να απολαμβάνει το πρόγραμμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και τον "ζαχαροπλάστη" Κώστα Παπαδόπουλο να τα πίνει με τους πρώην συμπαίκτες του. Το παρών έδωσε επίσης η Καρολίνα αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ενώ στο ίδιο τραπέζι με τον Σάκη Κατσούλη βρέθηκαν για λίγο και ο Ηλίας Βρεττός με τη σύντροφό του.

Το πρόγραμμα όμως παρακολούθησε και το άλλοτε καλλιτεχνικό ταίρι του Κωνσταντίνου Παντελίδη στο J2US, η Ελένη Βουλγαράκη η οποία τα έλεγε όλο το βράδυ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο εμφανίζονται μαζί στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Άλλοι celebs που απόλαυσαν το πρόγραμμα στην πρεμιέρα ήταν οι επίσης Survivors Ηλίας Μπόγδανος, Ασημίνα Ιγγλέζου και Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Βλάσσης Χολέβας και η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved