Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες κόρες τους στο Σύνταγμα (photos)
Gossip Cam

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες κόρες τους στο Σύνταγμα (photos)

Τι κάνουν δύο νέοι ευτυχισμένοι γονείς όταν είναι καλός ο καιρός στη μέση του φθινοπώρου; Φυσικά απολαμβάνουν βόλτες ατελείωτες με τα μωρά τους! 

Και αυτό έκαναν και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες μέρες. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο Σύνταγμα να σέρνουν τα δύο καροτσάκια των δίδυμων κοριτσιών τους που σύντομα θα γίνουν πέντε μηνών.

Ο ευτυχής μπαμπάς είχε το ένα καροτσάκι και το δεύτερο το είχε η πάντα χαμογελαστή μανούλα η οποία εδώ και λίγες μέρες έχει αποφασίσει να χάσει τα περιττά κιλά που απέκτησε από την ομολογουμένως δύσκολη κύησή της. Μην ξεχνάμε ότι κάθε δίδυμη κύηση είναι πάντα δύσκολη υπόθεση.

Το ζευγάρι λοιπόν, απόλαυσε μαζί με τα κοριτσάκια του τη φθινοπωρινή λιακάδα στο Σύνταγμα, πολύ κοντά στο σπίτι όπου ζουν και από όπου σύντομα θα φύγουν μιας και δημοσιεύματα τούς θέλουν σύντομα να κάνουν μετακόμιση.

Άλλωστε, οι ανάγκες της οικογένειας, μετά τη γέννηση των μωρών, έχουν αυξηθεί και προφανώς η οικογένεια Τανιμανίδη πρέπει να αναζητήσει άλλη οικογενειακή εστία.

Όπως και να έχει, τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και η σύζυγός του, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους λόγω των μωρών τους, δείχνουν να διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους.

Δείτε την απολαυστική βόλτα τους στην καρδιά της Αθήνας πριν από μέρες με τις κόρες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved