Λαμπερή πρεμιέρα με έντονο άρωμα από... Σασμό! (photos)
Gossip Cam

Λαμπερή πρεμιέρα με έντονο άρωμα από... Σασμό! (photos)

«Η Κληρονομιά», η κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ έκανε πρεμιέρα και εκεί βρέθηκαν αρκετά λαμπερά ονόματα.

«Η Κληρονομιά», η κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ, σε μετάφραση Ανδρέα Στάικου και σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη επανήλθε στο Από Μηχανής Θέατρο και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες.

Όπως δήλωσε και ο σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης: «Η παράσταση καθώς επιστρέφει στον εσωτερικό χώρο, θα εξελιχθεί αναδεικνύοντας μια ατμόσφαιρα μηχανορραφίας και εσωτερικών συγκρούσεων, παράλληλα με τις κωμικές ανατροπές και τους απολαυστικούς συνδυασμούς των «ερωτευμένων κληρονόμων» του έργου…».

Στην παράσταση έδωσαν το παρών πάρα πολλοί ηθοποιοί και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία υποδύεται την Βασιλική στο Σασμό. Και δεν ήταν η μόνη που έδωσε το παρών από το καστ της σειρά, όπως ο τηλεοπτικός Παπά Μιχάλης, ο Μανώλης και ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», Σπύρος Πετρουλάκης.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Η Κληρονομιά» αποτελεί μια δοκιμασία ένα ισχυρό crash test του έρωτα. Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και πολιτικής κρίσης όπως αυτή που περνούσε η Γαλλία στα μέσα του 18ου αιώνα (που οδήγησε τελικά στην γαλλική επανάσταση) και ενώ το τραπεζικό σύστημα είχε καταρρεύσει, δεν είναι τόσο απλό να θυσιάσει κανείς 200 χιλιάδες φράγκα προκειμένου να διατηρήσει εντελώς ακηλίδωτο τον έρωτά του.

Ένας έρωτας που στον κόσμο του Μαριβώ δυσκολεύεται πάντα να εκφραστεί απερίφραστα γιατί εκτός από τα όποια εξωτερικά εμπόδια, υψώνεται μπροστά του ο εγωισμός, η δειλία, και ο φόβος να ξανοιχτούμε στον ωκεανό των συναισθημάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved