Σπύρος Σούλης: Η διεθνής καριέρα στην αρχιτεκτονική, το Survivor και η βόλτα στο Κολωνάκι!
Gossip Cam

Σπύρος Σούλης: Η διεθνής καριέρα στην αρχιτεκτονική, το Survivor και η βόλτα στο Κολωνάκι!

Ο Σπύρος Σούλης, μπορεί να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απέχει από αυτό που ξέρει να κάνει καλά, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. 

Ο γνωστός inner designer τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του, την αρχιτεκτονική και μάλιστα κορυφαία περιοδικά διακόσμησης του εξωτερικού αναφέρονται με τις καλύτερες κριτικές στη δουλειά του σε Αμερική και μητρόπολεις της Ευρώπης.

Ο ίδιος, διατηρεί πάντα το χαμηλό προφίλ που είχε από τότε που τον γνωρίσαμε, δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή του εδώ στην Αθήνα και δεν λέει όχι σε μία πιθανή επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ο Σπύρος Σούλης, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τις επιτυχίες του, για την απόφασή του να βρεθεί στο Survivor όταν το παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ έδωσε και συμβουλές για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου που σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Μαρία Ηλιάκη:

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον γνωστό inner designer σε βόλτα του στο Κολωνάκι όπου ήταν ντυμένος casual και με έναν καφέ στο χέρι περπατούσε σκεπτικός σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες του στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved