Λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης «Νέα απ' τον Θερβάντες»
Gossip Cam

Λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης «Νέα απ' τον Θερβάντες»

Αρκετοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην πρεμιέρα της παράστασης «Νέα απ' τον Θερβάντες».

Η Θεατρική Εταιρεία THEARTES των Κωνσταντίνου Κυριακού και Κατερίνας Μπιλάλη ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Θεατρική Ομάδα Μπουφόνοι της Βίλης Σωτηροπούλου και παρουσιάζουν στο θέατρο Μεταξουργείο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ενιαία παράσταση, τέσσερα κωμικά μονόπρακτα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες.

Μέσα από την παράστασή τους με τίτλο «Νέα απ’ τον Θερβάντες» συστήνουν τον μεγάλο Ισπανό συγγραφέα ως «δραματουργό» στο ελληνικό θεατρικό κοινό και παράλληλα κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία της Κωμωδίας.

Πρόκειται για τέσσερα σκηνικά διαμαντάκια κωμικού χαρακτήρα, με τη θεματολογία τους να περιστρέφεται γύρω από το ερωτικό πάθος, τη συζυγική απιστία και τις κωμικές ή τραγικές συνέπειές τους.

Μέσα από αυτά αντανακλώνται ιδεοψυχαναγκαστικές καταστάσεις που συνορεύουν με την τρέλα – περίφημα εκπροσωπούμενες από τον θερβαντινό Δον Κιχώτη.

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τους λαμπερούς επώνυμους που βρέθηκαν στην παράσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved