Κωνσταντίνος Βασάλος: Με στυλ και εκτός πλατό! Για ψώνια στα Βόρεια Προάστια! (photos)
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Βασάλος: Με στυλ και εκτός πλατό! Για ψώνια στα Βόρεια Προάστια! (photos)

O Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τους άντρες που προσέχουν πολύ το στυλ και την εμφάνισή τους. 

Εκτός από το γεγονός ότι γυμνάζεται καθημερινά και μάλιστα ακολουθεί και τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, φροντίζοντας και για τη σωστή διατροφή του.

Αποφεύγει τα λίπη, προσέχει τι τρώει και μένει μακριά από γλυκά. Όλη αυτή η προσπάθεια φυσικά και έχει αντίκρισμα αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ.

Αυτό το... κορμί θα περνούσε... απαρατήρητο αν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν φρόντιζε να ντύνεται με στυλ και κομψότητα.

Μάλιστα, δεν είναι από τους άντρες που χρειάζονται συμβουλές για το ντύσιμό του και τις εμφανίσεις τους. Ούτε καν από την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και παραπάνω από τέσσερα χρόνια. Έχει ιδίαν άποψη για εκείνο που του ταιριάζει και φροντίζει να κάνει σωστούς συνδυασμούς ώστε το αποτέλεσμα να έχει στυλ.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε προ ημερών σε βόλτα του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου είχε βρεθεί για ψώνια. Μάλιστα, δεν ήταν με την αγαπημένη του αλλά μόνος του. Με total black look και κρατώντας ψώνια στο χέρι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πάλι πέρασε με... άριστα τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες του στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved