Συριοπούλου - Πατσατζής! Πρώτη οικογενειακή βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους!
Gossip Cam

Συριοπούλου - Πατσατζής! Πρώτη οικογενειακή βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους!

Μόλις πριν από ακριβώς έναν μήνα γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου και ήδη μαζί με τον σύντροφο ζωής της, τον Στράτο Πατσατζή έκαναν την πρώτη οικογενειακή βόλτα τους με το καροτσάκι. 

Η όμορφη ηθοποιός γέννησε στις 31 Οκτωβρίου, ακριβώς έναν μήνα δηλαδή πριν και φυσικά η ζωή της ίδιας και του εδώ και χρόνια συντρόφου της, έχει αλλάξει ριζικά.

Περίμεναν και οι δύο τον ερχομό του γιου τους με μεγάλη ανυπομονησία και δήλωναν πανέτοιμοι να γίνουν γονείς και να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους.

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ. Στο σίριαλ ήμουν μέχρι το 4 μήνα. Έχω πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, μόνο που πεινάω. Προσπαθώ να προσέχω λίγο. Έχω πάρει 12 κιλά. Τώρα φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο…»! είχε δηλώσει λίγο πριν γεννήσει η ευτυχισμένη μανούλα η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μωρό της. Γι' αυτό άλλωστε απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην ανατροφή του μονάκριβου γιου της, καρπού του έρωτά της με τον σύντροφό της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι προ ημερών σε βόλτα του με το μωρό του.

Το ζευγάρι ζει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι και ήταν φυσικό να κάνει τη βόλτα αυτή με το μωρό στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Μάλιστα, στον περίπατό τους, οι δυο τους συνάντησαν και έναν φίλο τους που τους χαιρέτησε εγκάρδια.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved