Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση Il Postino - Ο ταχυδρόμος του Νερούδα! Οι λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση Il Postino - Ο ταχυδρόμος του Νερούδα! Οι λαμπερές παρουσίες!

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση Il Postino - Ο ταχυδρόμος του Νερούδα και φυσικά από το φουαγιέ αλλά και την αίθουσα του θεάτρου Αθηναΐς πέρασαν πολλοί καλλιτέχνες για να απολαύσουν τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών. 

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μίκαελ Ζάιμπελ και σ' αυτό πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Σταμούλης που παρακολουθούμε καθημερινά ως... κακό στην καθημερινή σειρά Μόλις χθες και ο Κωνσταντίνος Συράκης, Τόνια Ζησίμου, Ελίνα Γιαννάκη, Σάκης Τσινιάρος, Δημήτρης Νικολόπουλος και Θανάσης Τσιδίμης.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα. Ανάμεσα στους συναδέλφους τους που έσπευσαν να τους απολαύσουν, ήταν ο Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Γιάννης Βασιλώττος από τις Άγριες Μέλισσες (μην ξεχνάμε ότι ο Σπύρος Σταμούλης είχε περάσει από το καστ της επιτυχημένης σειράς υποδυόμενος τον εισαγγελέα), η Χριστίνα Στεφανίδη και ο Ρένος Ρώτας που συμπρωταγωνιστούν στη σειρά Μόλις χθες με τον Σπύρο Σταμούλη

Λίγα λόγια για το έργο

Η παράσταση είναι βασισμένη στο λογοτεχνικό μυθιστόρημα του βραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Αντόνιο Σκαρμέτα, ενώ γυριστεί και ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία, η οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1996.

Σήμερα ο Ταχυδρόμος ζωντανεύει σε συνθήκη ανοιχτής διάδρασης για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μεταφέροντας μας στη Χιλή του Πάμπλο Νερούδα και συγκεκριμένα στο Isla Negra. Εκεί, ο ποιητής βρίσκεται στη σκιά των δραστικών πολιτικών εξελίξεων, μέχρι τη στιγμή που τον προτείνουν για την προεδρία της χώρας.

Αντίθετα, ο νεαρός Μάριο, επιθυμεί να ξεφύγει από τη μικρή του περιοριστική κοινωνία και να χαράξει το δικό του δρόμο. Η μοίρα τον θέτει προσωπικό ταχυδρόμο του ποιητή και οι δύο άνδρες αναπτύσσουν μια απρόσμενη αλλά βαθιά φιλία. Ενώ αρχικά οι ποιητικές τους συζητήσεις τους περιορίζονται σε θέματα καρδιάς και στον πόθο του νεότερου για την όμορφη Μπεατρίς, η σχέση τους αποκτά πολιτικο – κοινωνική φύση. Μία παράσταση για τη σχέση δύο φαινομενικά ετερόκλιτων ανδρών υπό την συγκλονιστική Χιλιανή Ιστορία.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved