Λαμπερή πρεμιέρα για την Καίτη Γαρμπή, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Δημήτρη Σχοινά!
Gossip Cam

Λαμπερή πρεμιέρα για την Καίτη Γαρμπή, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Δημήτρη Σχοινά!

Έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Δημήτρη Σχοινά και με συνοδοιπόρο της τον Χρήστο Μενιδιάτη, έκανε πρεμιέρα η Καίτη Γαρμπή!

Οι τρεις καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και έβαλαν κυριολεκτικά «φωτιά» στη πίστα την ημέρα της επίσημης πρεμιέρα τους, παρουσία εκατοντάδων θαυμαστών τους στο ιστορικό live Club “Αυτοκίνηση”.

Οι λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους.

Στη λαμπερή πρεμιέρα διακρίναμε προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλούς αγαπημένους φίλους, που τίμησαν τους καλλιτέχνες με την παρουσία τους.

Μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη απολαύσαμε τον Δημήτρη Σχοινά καθώς και ένα δυναμικό live performance των “Alcatrash”, που πρόσθεσαν στο πρόγραμμα μια φρέσκια, δυναμική νότα.

Όλοι μαζί θα μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές κάθε Σάββατο και Κυριακή στον no1 χειμερινό προορισμό των Βορείων Προαστίων, το πλήρως ανακαινισμένο live Club, που μας έχει χαρίσει, όλα αυτά τα χρόνια, αξέχαστες νύχτες διασκέδασης.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved