Ηλιάκη - Μανουσάκης: Η πρώτη βόλτα για Χριστουγεννιάτικα ψώνια με την... Αγιοβασιλίτσα κόρη τους!
Gossip Cam

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Η πρώτη βόλτα για Χριστουγεννιάτικα ψώνια με την... Αγιοβασιλίτσα κόρη τους!

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Στέλιος Μανουσάκης ο οποίος ζει μόνιμα και εργάζεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 

Εκεί άλλωστε γεννήθηκε και η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του γνωστού γυναικολόγου οι οποίοι παρ' όλο που είχαν στήσει στην Ελβετία τη ζωή τους, μετά την απόφαση της παρουσιάστριας να δεχτεί την πρόταση για επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση, τα πράγματα άλλαξαν λίγο.

Το ζευγάρι λοιπόν εδώ και λίγους μήνες αναγκάζεται, λόγω συνθηκών να ζει χωριστά, όμως δεν δείχνει να δίνει και πολλή σημασία στην απόσταση που το χωρίζει συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο ότι πρόκειται για μία πρόσκαιρη συνθήκη που θα αλλάξει στο τέλος της σεζόν. Ακόμα όμως και έτσι, ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη δείχνουν να έχουν βρει τα... πατήματά τους για την απαιτητική καθημερινότητά τους, έστω και αν εκείνος χρειάζεται να βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στη Ζυρίχη και εκείνη στην Ελλάδα για την εκπομπή Τι λες τώρα, μετά την πρόταση από την πολύ καλή της φίλη Κατερίνα Καραβάτου την οποία και αποδέχτηκε.

Ο Στέλιος Μανουσάκης λοιπόν αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και φυσικά κοιτάει να χορτάσει τα "κορίτσια" του μιας και σύντομα θα χρειαστεί να επιστρέψει και πάλι στην Ελβετία.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πριν από λίγες μέρες μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη στα πρώτα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Φυσικά και ήταν μαζί και η κόρη τους η οποία απολάμβανε τον ύπνο της μέσα στο καροτσάκι της. Το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει αυτές τις λίγες όμορφες οικογενειακές στιγμές του πριν χρειαστεί και πάλι να χωριστεί λόγω επιστροφής του στη Ζυρίχη.

Μάλιστα, είχαν ντύσει και τη μικρούλα τους Αγιοβασιλίτσα και φυσικά με τις φωτογραφίες... λιώσαμε!


Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved