Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση Terror! Τα ευτυχισμένα ζευγάρια και οι λαμπερές παρουσίες
Gossip Cam

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση Terror! Τα ευτυχισμένα ζευγάρια και οι λαμπερές παρουσίες

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση Terror που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνών και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει 

Το συγκλονιστικό δικαστικό θρίλερ του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ «TERROR», στο οποίο αποφασίζει ζωντανά το κοινό με ψηφοφορία για την τελική έκβαση της δίκης, έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εβδομήντα και πλέον σκηνές στην Ευρώπη και την Αμερική, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου, τη σεζόν 2019 – 2020, όπου και διακόπηκε, παρά τα συνεχόμενα sold out, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Φέτος επέστρεψε ανανεωμένο στο Θέατρο Αθηνών, με πρωταγωνιστές τους Μαρίνα Ασλάνογλου, Βασίλη Παλαιολόγο, Μιχάλη Αλικάκο, Γιώργο Σπάνια, Δημήτρη Λιόλιο και Βιργινία Ταμπαροπούλου.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, πλήθος καλλιτεχνών αλλά και σημαντικών ανθρώπων από διάφορους χώρους έδωσαν το παρών, απολαμβάνοντας μοναδικές ερμηνείες και ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον έργο.

Ανάμεσά τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Αλίνα Κοτσοβούλου, η Ελισάβετ Μουτάφη με τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή και πολλοί άλλοι. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας Μαρίνας Ασλάνογλο, ο Δημοσθένης Πέππας.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved