Δέσποινα Βανδή: Για λίγο αποχωρίστηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη και έκανε βραδινή έξοδο με την Μπακοδήμου
Gossip Cam

Δέσποινα Βανδή: Για λίγο αποχωρίστηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη και έκανε βραδινή έξοδο με την Μπακοδήμου

Μερικές φορές χρειάζεται και ένα διάλειμμα από τον καλό σου για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις και να επιστρέψεις ξανά στην όμορφη ρουτίνα της προσωπικής σου ζωής. 

Έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε η Δέσποινα Βανδή η οποία προ ημερών είπε να αποχωριστεί για λίγο τον Βασίλη Μπισμπίκη και να κάνει βραδινή έξοδο με την πολύ καλή της φίλη, Μαρία Μπακοδήμου. Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά, μετά και τη συνεργασία τους στο J2US όπου και ήρθαν κοντά.

Οι δύο φίλες λοιπόν επέλεξαν μία αγαπημένη θεατρική παράσταση για να βρεθούν στην επίσημη πρεμιέρα της. Πρόκειται για την παράσταση Killer Joe που ανεβαίνει στο θέατρο Εμπορικόν με πρωταγωνιστές τους: Γιάννη Στάνκογλου, Κώστα Νικούλι, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Δήμητρα Λημνιού και Ναταλία Σουίφτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος μεταφέρει επί σκηνής, το «KillerJoe», ένα έργο όπου κεντρικό πρόσωπο στην ιστορία είναι ένας καταχρεωμένος έμπορος ναρκωτικών που ζητά από έναν ντετέκτιβ της αστυνομίας του Τέξας, έναν σύγχρονο καουμπόι του Νότου, που συμπληρώνει το εισόδημά του ως επαγγελματίας εκτελεστής, να σκοτώσει τη μητέρα του, ώστε να εισπράξει ο ίδιος, η μικρότερη αδερφή του, ο πατέρας και η μητριά του την ασφάλεια ζωής. Καθώς δεν έχει να δώσει προκαταβολή για τον φόνο, ο ντετέκτιβ του ζητά ως εγγύηση τη μικρή του αδερφή και εκείνος, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα του, τη δίνει.

Στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου και των υπόλοιπων συντελεστών σε αυτή την τόσο όμορφη θεατρικά, στιγμή τους βρέθηκαν πολλοί φίλοι, ανάμεσά τους η Βανδή και η Μπακοδήμου αλλά και η Δωροθέα Μερκούρη αλλά και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και επώνυμοι.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved