Λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης «Σινέ»
Gossip Cam

Λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα της παράστασης «Σινέ»

Αρκετοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην πρεμιέρα της παράστασης «Σινέ».

Η μουσική σατιρική κωμωδία για τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, μετά από τρεις σεζόν, παρουσιάζεται πιο σπαρταριστή από ποτέ, σε σκηνοθεσία Παντελή Καναράκη.

Αφελείς καουμπόηδες και στερημένες Ινδιάνες έρχονται μέσα από τα σκονισμένα και περιπετειώδη γουέστερν στην οδό Πειραιώς, από το μακρινό Χόλυγουντ. Πλούσιες Ινδές πριγκίπισσες που ρίχνουν τα δίχτυα τους σε αρραβωνιαστικούς φτωχών και ουχί τίμιων Ινδών εργατριών, καταφθάνουν επίσης, από το λαμπερό Μπόλυγουντ.

Τούρκοι κροίσοι που διαλύουν έρωτες και ματώνουν καρδιές προσγειώνονται στην Αθήνα μέσα από τα τούρκικα μελό έργα της δεκαετίας του ’70 και φυσικά ο παλιός, ελληνικός εμπορικός κινηματογράφος αναβιώνει στους καφενέδες της Πλάκας παρέα με φιλόδοξους τροβαδούρους, σκληρούς αγαπητικούς, ζηλιάρες τραγουδίστριες και ξενύχτια μέχρι το ξημέρωμα.

Εφτά ηθοποιοί μέσα σε 50 πολύχρωμα περίτεχνα κοστούμια και εντυπωσιακά, εναλλασσόμενα σκηνικά μας ταξιδεύουν υπερατλαντικά από την Ινδία στην Ελλάδα και από την Τουρκία στην Αμερική.

Ωστόσο στην παράσταση βρέθηκαν αρκετοί φίλοι των πρωταγωνιστών καθώς ήθελαν να τους απολαύσουν και να τους στηρίξουν στο βήμα τους αυτό.

Δείτε στη gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved