The Bachelor: Η πρώτη βραδινή έξοδος των κοριτσιών μετά τον τελικό! Και όμως! Βγήκαν παρέα! (photos)
Gossip Cam

The Bachelor: Η πρώτη βραδινή έξοδος των κοριτσιών μετά τον τελικό! Και όμως! Βγήκαν παρέα! (photos)

Μπορεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να "τρώγονταν" για την καρδιά του Αλέξη Παππά, όμως τώρα που εκείνος αποφάσισε να τη χαρίσει στην Αθηνά New York, είπαν να αφήσουν τα πάντα πίσω και να γνωρίσουν καλύτερα η μία την άλλη. 

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κάποιες από τις πρωταγωνίστριες του κύκλου του The Bachelor που μόλις ολοκληρώθηκε, να απολαμβάνουν τα κοκτέιλ τους και να διασκεδάζουν μαζί στο Lima στη Γλυφάδα.

Ανάμεσα στα κορίτσια ήταν και η Γιώτα η οποία ήταν μία από τις φιναλίστ, όμως δεν κατάφερε να πάει στον τελικό καθώς ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Άννα και την Αθηνά. Η Γιώτα είχε δημιουργήσει αρκετές αντιπάθειες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως όλα έδειξαν να μπαίνουν στη θέση του μετά το τέλος του reality αγάπης καθώς πλέον δεν δείχνει να χωρίζει τίποτα τις κοπέλες που συμμετείχαν.

Στο ίδιο τραπέζι απολάμβαναν το ποτό τους και τη δυνατή μουσική η Έλενα Παπαμεθοδίου και η Αθηνά Σίντου με τις οποίες είχε συγκρουστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του The Bachelor.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Και απόδειξη οι φωτογραφίες.

Δείτε στην gallery στιγμιότυπα από την έξοδό τους κατά την οποία συνάντησαν και άλλους celebrities:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved