Αρναούτογλου-Αντωνίου: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση! (photos)
Gossip Cam

Αρναούτογλου-Αντωνίου: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση! (photos)

Τα τελευταία χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δείχνει να έχει βρει το "λιμάνι" του, τη γυναίκα που αποτελεί το απόλυτο στήριγμά του και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. 

Ο λόγος βέβαια για τη Νάνσυ Αντωνίου, η οποία είναι και η πιο στενή συνεργάτιδά του. Είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί.

Απολαμβάνουν την ευτυχία τους και παρ' όλο που στον χώρο της τηλεόρασης είναι πολύ γνωστό ότι είναι ζευγάρι, κανένας από τους δύο δεν θέλει να απασχολεί με τη σχέση του και γενικότερα την προσωπική του ζωή.

Άλλωστε, τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και η Νάνσυ Αντωνίου δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στην προσωπική τους ζωή, θέλοντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής και η δημοσιογράφος η οποία είναι το δεξί χέρι του Γρηγόρη και η αρχισυντάκτρια των εκπομπών του τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, δεν δείχνουν να ανησυχούν γι' αυτό που πολλοί υποστηρίζουν, ότι δηλαδή η συνεχής καθημερινή και αδιάκοπη τριβή και επαφή καθώς περνούν την ημέρα τους από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί, φέρνει και τα πρώτα προβλήματα στη σχέση.

Είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα που μοιράζονται που δεν απασχολούνται από τέτοιου είδους στερεότυπα. Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους από σπάνια πρόσφατη δημόσια έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved