Χειλάκης – Μαξίμου: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κοπή της πίτας της παράστασης «Προδοσία»
Gossip Cam

Χειλάκης – Μαξίμου: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κοπή της πίτας της παράστασης «Προδοσία»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και φαίνεται να τα καταφέρνουν μια χαρά καθώς είναι μαζί και στην ζωή.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι μαζί στη ζωή και μαζί στο θεατρικό σανίδι. Το ζευγάρι συνεργάζεται για τις ανάγκες του θεατρικού έργου «Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια.

Οι δυο τους δείχνουν να τα καταφέρνουν μια χαρά και ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο θέατρο για να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές των ηθοποιών στην κοπή της πίτας.

Υπόθεση

Η «Προδοσία» είναι η ιστορία τριών ανθρώπων που προδίδουν και προδίδονται.

Προδίδουν τους συντρόφους τους, τον γάμο τους, τη φιλία τους, τον εαυτό τους, τα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της.

Aφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Εμμα, του συζύγου της Ρόμπερτ και του Τζέρι που είναι ο καλύτερος φίλος του Ρόμπερτ.

Καθώς το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται χρονολογικά αντίστροφα, το έργο ξεκινάει με την τελευταία συνάντηση των δυο πρώην παράνομων εραστών και σταδιακά γινόμαστε μάρτυρες όλου του χρονικού τις σχέσης τους: την αποκάλυψη της σχέσης από τον σύζυγο, της αντιπαράθεσης των δυο πρώην φίλων και του πρώτου παράνομου φιλιού που ξεκίνησε τον αέναο κύκλο της προδοσίας.

Στην διάρκεια εννέα σκηνών, μέσα από τις εξομολογήσεις τους αλλά κυρίως από τις σιωπές τους, τρεις άνθρωποι αναλογίζονται πόση αξία έχει η αλήθεια όταν αυτή απειλεί την εύθραυστη καθημερινή ισορροπία τους.

Αξίζει κανείς να παλέψει για να διατηρήσει τις αυταπάτες του προκειμένου να μπορέσει να ζήσει; Και ποια τελικά είναι η βαρύτητα της προδοσίας όταν όλοι έχουν προδώσει και προδοθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved