Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον στο στόμα! Η βόλτα για ψώνια και καφέ!
Gossip Cam

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον στο στόμα! Η βόλτα για ψώνια και καφέ!

Μία πολύ τρυφερή σχέση είναι αυτή που διατηρούν εδώ και μερικούς μήνες ο κορυφαίος Πύρρος Δήμας και η επίσης μεγάλη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μπορεί η σχέση τους να αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό, όμως λίγοι γνωρίζουν ότι αυτό που τους δένει είναι πολύ δυνατό.

Είναι αχώριστοι αλλά έχουν και την ίδια αντιμετώπιση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας προτιμώντας να διατηρούν χαμηλό προφίλ.

Ο ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών ο οποίος μας χάρισε στο παρελθόν μερικές από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στον αθλητικό χώρο δείχνει να έχει βρει και πάλι το χαμόγελό του, μετά τα τραγικά τρία χρόνια που έχουν περάσει από τον πρόωρο θάνατο της συζύγου του και μητέρα των τριών παιδιών του.

Όσο για εκείνη, η οποία κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα όπως και το πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ, δείχνει και εκείνη να έχει βρει το "λιμάνι" της.

Οι δυο τους εθεάθησαν προ ημερών σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, τα ψώνια τους αλλά και αργότερα τον καφέ τους. Οι δυο τους...

Σαν να ήταν μόνοι πάνω στη γη. Και αν δεν αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να εννοούμε, αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες στην gallery για να το καταλάβετε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved