H Δέσποινα Βανδή μας παραδίδει... μαθήματα στυλ- Το πανοφώρι που ζηλέψαμε!
Gossip Cam

H Δέσποινα Βανδή μας παραδίδει... μαθήματα στυλ- Το πανοφώρι που ζηλέψαμε!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Δέσποινα Βανδή να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και να κλέβει, για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες, που έχει χαράξει μια ξεχωριστή πορεία στον χώρο της μουσικής και έχει αποκτήσει, ανά τα χρόνια, ένα μεγάλο και φανατικό φαν κλαμπ, το οποίο και την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό και μουσικό βήμα.

Η Δέσποινα Βανδή, θα μπορούσαμε να πούμε ότι διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού τον τελευταίο καιρό είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι το οποίο δεν κρύβεται πλέον, αφού και οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και αυξάνονται. Η κάμερα του gossip-tv αποθανάτισε την όμορφη τραγουδίστρια να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με χαλαρό και συνάμα ιδιαίτερο στυλ, που έκλεψε τις εντυπώσεις και μας έκανε να το ζηλέψουμε.

Όπως παρατηρήσαμε, η ίδια επέλεξε ένα δερμάτινο κολάν, το οποίο σέταρε καταπληκτικά με μαύρα αρβυλάκια και λευκό πουκάμισο. Αυτό που ήταν statememt ήταν το πανοφώρι της, το οποίο ήταν σε μπέζ κυρίως τόνους, με λευκή γούνα, σε oversized γραμμή. Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, πιο χαρούμενη από ποτέ, ενώ στα χείλη της επέλεξε ένα πιο ήπιο κόκκινο κραγιόν, που απογείωνε και το look της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε για πρώτη φορά κοινή φωτό της με τον Μπισμπίκη και το μήνυμα: «My Love»

Δέσποινα Βανδή: Θα συνεργαστεί θεατρικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Η απάντησή της on camera

Δέσποινα Βανδή - Έλλη Κοκκίνου: Η βόλτα, τα ψώνια και οι selfies (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved