Άρτεμις Ματαφιά: Το άθλημα που βοηθάει την τραγουδίστρια να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της!
Gossip Cam

Άρτεμις Ματαφιά: Το άθλημα που βοηθάει την τραγουδίστρια να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Άρτεμις Ματαφιά στα δυτικά προάστια να κάνει το αγαπημένο της άθλημα, που δεν είναι άλλο από την κολύβηση. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες τραγουδίστριες, με μαγική φωνή, που κάθε φορά που τραγουδάει, έχει το χάρισμα να εκπλήσσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το πλήθος.

Η Άρτεμις Ματαφιά ξεκίνησε να τραγουδά όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, όπου με λίγους φίλους της, που αγαπούσαν τη μουσική, είχαν δημιουργήσει ένα συγκρότημα, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν τις πρώτες τους μικρές εμφανίσεις. Πλέον, η Άρτεμις Ματαφιά ζει και εργάζεται στην Αθήνα, με το βιογραφικό της να είναι γεμάτο από όμορφες συνεργασίες και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που τα έχει καταφέρει, όπως ακριβώς ήθελε. Φέτος μάλιστα, συμμετείχε και στο J2US με παρτενέρ τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα δυτικά προάστια και αποθανάτισε την όμορφη τραγουδίστρια να πραγματοποιεί την αγαπημένη της δραστηριότητα, που δεν είναι άλλη από την κολύμβηση. Η ίδια έχει δηλώσει πως είναι κάτι που προτιμά να κάνει στον ελεύθερό της χρόνο, μιας και την χαλαρώνει και την βοηθάει να διατηρείται στην απόλυτη φόρμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την προπόνησή της στην gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved