Δημήτρης Χατζηγεωργίου- Καρολίνα Πελενδρίτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!
Gossip Cam

Δημήτρης Χατζηγεωργίου- Καρολίνα Πελενδρίτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου και την Καρολίνα Πελενδρίτου να κάνουν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του αθλητικού χώρου, οι οποίοι, αν και πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους, πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις αρκετά σπάνια, μιας και προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η σύζυγός του, παραολυπιονίκης της κολύμβησης, Καρολίνα Πελενδρίτου αποφάσισαν να βγουν για ψώνια και παράλληλα να ξεφύγουν, με αυτόν τον τρόπο, από την πιεστική καθημερινότητά τους και τις πολυάριθμες υποχρεώσεις τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε στα βόρεια προάστια σε γνωστό εμπορικό κέντρο, να κάνουν τις αγορές τους.

Το ζευγάρι είχε ντυθεί με casual στυλ, το οποίο ήταν και το κατάλληλο για αυτήν την πρωινή τους εξόρμηση, μιας και ήθελαν να νιώθουν πολύ χαλαρά. Μαζί τους φυσικά, είχαν και τον τετράποδο φίλο τους, την καλύτερη παρέα για εκείνους.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved