Μια βραδιά με τους Onirama: Ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που «έβαλαν φωτιά» μαζί τους στο stage
Gossip Cam

Μια βραδιά με τους Onirama: Ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που «έβαλαν φωτιά» μαζί τους στο stage

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην Εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής σκηνής, στη συναυλία των Onirama, οι οποίοι υποδέχτηκαν και μοναδικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει πολλές δεκαετίες με την καριέρα τους και φυσικά έχουν αποκτήσει ένα φανατικό μουσικό κοινό, που τους ακολουθεί πάντα.

Οι Onirama βρέθηκαν στην Εναλλακτική σκηνή της εθνικής Λυρικής σκηνής και έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους, για να ξεσηκώσουν τους θεατές τους, οι οποίοι παρευρέθηκαν, για να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Αυτό είναι μάλιστα που έχουν και πραγματική ανάγκη, μιας και η μουσική είναι πάντα η καλύτερη διέξοδος, για να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και να διασκεδάζουμε.

Στην μοναδική μουσική συναυλία των Onirama, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θεατές, μιας και είδαμε πως στη σκηνή εμφανίστηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από το μουσικό στερέωμα, οι οποίοι ερμήνευσαν, παρέα με τον Θοδωρή Μαραντίνη αγαπημένα τραγούδια, τα οποία και λατρεύουμε. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην συναυλία παρευρέθηκαν και τραγούδησαν ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, η Μιρέλα Πάχου, η Νάντια Κοντογιώργη, ο Γιώργος Στρατάκης, η Δανάη Πολίτη, ο Solmeister, ο Κώστας Μακεδόνας και πολλοί άλλοι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved