Υβόννη Μπόσνιακ: Η μικρή Ελένη κληρονόμησε το στυλ της μαμάς της! Η βόλτα τους στη Γλυφάδα!
Gossip Cam

Υβόννη Μπόσνιακ: Η μικρή Ελένη κληρονόμησε το στυλ της μαμάς της! Η βόλτα τους στη Γλυφάδα!

Σε ακριβώς 10 μέρες, η μικρή Ελένη, κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ γίνεται επτά χρονών και φυσικά όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ αντιγράφει το στυλ της πάντα σικ και φινετσάτης μαμάς της!

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για να μάθουμε αν η Ελένη έχει και τη φωνή του μπαμπά όμως προς το παρόν ας μείνουμε στο ότι η όμορφη πιτσιρίκα έχει κληρονομήσει πολλές χάρες από την όμορφη μαμά της.

Η Υβόννη, για όσους την ξέρουν και τη συναναστρέφονται, από τότε που έγινε μαμά, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής και έχει προσαρμόσει το δικό της πρόγραμμα σε εκείνο της κόρης της η οποία δείχνει να έχει αδυναμία στα μακριά μαλλιά τα οποία θέλει να αφήνει λυτά για να τα θαυμάζουν οι γύρω της.

Έχοντας τα χρώματα της κατάξανθης Υβόννης η οποία όπως έχει παραδεχτεί βάφει τα τελευταία χρόνια τα μαλλιά της σκούρα καστανά πιστεύοντας πως αυτά ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία της, η Ελένη είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι που από τότε που ήρθε στη ζωή σκορπίζει μόνο ευτυχία στην οικογένειά της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη σε βόλτα τους στη Γλυφάδα, πολύ κοντά στο σπίτι όπου ζουν ευτυχισμένα με τον πάντα στοργικό μπαμπά, Αντώνη Ρέμο ο οποίος όσες φορές και αν μιλήσει για τις γυναίκες της ζωής του... στάζει μέλι!

Δείτε φωτογραφίες της Υβόννης Μπόσνιακ με την κόρη της στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved