Φάνης Μουρατίδης: Ποιος είπε ότι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του;
Gossip Cam

Φάνης Μουρατίδης: Ποιος είπε ότι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του;

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Φάνη Μουρατίδη σε βόλτα με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τους γιους τους Έκτορα και Αλέξανδρο, όμως να που ήρθε η ώρα για να τον απολαύσουμε και με μια άλλη λατρεμένη γυναίκα της ζωής του, τη μητέρα του. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πλέον αισίως είναι 52 ετών, εκτός από την οικογένειά του έχει άλλη μία μεγάλη αγάπη που δεν είναι άλλη από τη μητέρα του.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και γιο σε χαλαρή βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Οι δυο τους απόλαυσαν τον περίπατό τους χαζεύοντας αγκαζέ τις βιτρίνες καταλήγοντας τελικά σε γνωστό πολυκατάστημα ειδών σπιτιού όπου ήθελαν να ψωνίσουν.

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και όχι άδικα αφού παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς περιοδικά και εφημερίδες τούς ήθελαν να περνούν κρίση στον γάμο τους, εκείνοι αποδεικνύουν, σχεδόν 14 χρόνια μετά πως παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο αγόρια, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο που βρίσκονται στην εφηβεία και έχουν την απόλυτη στήριξη των γονιών τους.

Και εννοείται πως η γιαγιά τους, μητέρα του γνωστού ηθοποιού είναι η μεγάλη αδυναμία των δύο αγοριών καθώς δεν τους χαλά ποτέ χατίρι, όπως συμβαίνει σε όλες τις ελληνικές οικογένειες.

Δείτε στην γκάλερι φωτογραφίες με τον γιο της Φάνη Μουρατίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved