Αινιγματικές παραλλαγές: Πρεμιέρα για την παράσταση όπου πρωταγωνιστούν Μπέζος - Δαδακαρίδης!
Gossip Cam

Αινιγματικές παραλλαγές: Πρεμιέρα για την παράσταση όπου πρωταγωνιστούν Μπέζος - Δαδακαρίδης!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Αινιγματικές Παραλλαγές", με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. 

Με την εφαρμογή των νέων μέτρων για την εξάλειψη της πανδημίας, φαίνεται ότι η έξοδος στο θέατρο και σε τέτοιου τύπου κλειστούς χώρους, αποτελεί μια συνειδητή επιλογή του κοινού.

Κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει, μιας και τα θέατρα γεμίζουν κόσμο όλο και περισσότερο, φυσικά με τα αντίστοιχα μέτρα, και ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις κάνουν τις πρεμιέρες τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αινιγματικές παραλλαγές», με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να ανήκουν στον Γιάννη Μπέζο και τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη. Πρόκειται για ένα αρκετά σύγχρονο έργο, που μεταφέρεται με ευφάνταστό τρόπο στην σημερινή κοινωνία και σε όλα αυτά που διαδραματίζονται καθημερινά σήμερα. Με λίγα λόγια, έρχεται για να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του καθένα από εμάς έρχεται να συμπληρώσει την πραγματικότητα και εν τέλει την κοινή γνώμη, μιας και η κάθε διαφορετική άποψη συνθέτει τον κανόνα, αλλά και τις εξαιρέσεις.

Το έργο έχει δημιουργήσει ήδη πολύ μεγάλη αίσθηση, καθώς καταπιάνεται με πληθώρα συναισθημάτων, τα οποία έχουν και τη δική τους ξεχωριστή σημασία στην καθημερινότητα. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης, όπου με μοναδικό τρόπο, μεταφέρει ακριβώς αυτό που αποζητά κατευθείαν στον θεατή. Στην πρεμιέρα της παράστασης παρευρέθηκαν πολύ καλεσμένοι, ανάμεσά τους η Σία Αναγνωστοπούλου και η Μαρία Παπαλάμπρου.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved