Survivor: Επέστρεψε η Άσπα Πρεδάρη στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο (photos)
Gossip Cam

Survivor: Επέστρεψε η Άσπα Πρεδάρη στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο (photos)

Survivor: Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον η Άσπα Πρεδάρη, η οποία αποχώρησε, όπως παρακολουθήσαμε την περασμένη Τετάρτη από το παιχνίδι επιβίωσης. 

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της και πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, η Άσπα είχε κάνει λόγο για σχέδιο Μαρτίκα, είχε μιλήσει για τη στρατηγική των παικτών, για τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και για το «ειδύλλιο» Γιάννη Τσολάκη και Σοφιάνας Αβραμάκη!

Όπως είχε αναφέρει: «Θέλω να πω ότι γελάω κάθε φορά που ακούω την φράση «σχέδιο Μαρτίκα». Όταν ένας άνθρωπος ψηφίζει έναν άλλον στο Survivor και καταφέρνει αυτόν που ψήφισε να φύγει... Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής... Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Μαρτίκα! Πιστεύω ότι ζει για αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο και του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για την ντομάτα»!

Όσο για το ειδύλλιο Κατσαούνη και Κουρεντή που τόσο άδοξα έληξε, η Άσπα είχε τονίσει ότι ήταν άκρως αληθινό. Όπως τόνισε, στην αρχή συμπαθούσε τον Γιώργο αλλά μετά το πρόσωπό του αγρίεψε και έγινε ένας άλλος Κατσαούνης.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Άσπας στο αεροδρόμιο σήμερα (7/2).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved