Σωτήρης Τσαφούλιας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Άννα Μενενάκου!
Gossip Cam

Σωτήρης Τσαφούλιας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Άννα Μενενάκου!

Σπάνια μπορεί να δει σε κάποια δημόσια έξοδό του τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια με την αγαπημένη του Άννα Μενενάκου όμως προσφάτως ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί. 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η παράσταση "Αινιγματικές παραλλαγές" που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε σκηνοθεσία Τσαφούλια και με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από μερικά βράδια στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του θεάτρου και παρ' όλο που δεν τους αρέσει να απαθανατίζονται, δεν έδειξαν αντίσταση όταν οι φωτογραφικοί φακοί έπεσαν πάνω τους.

Άλλωστε, μετά από σχεδόν τρία και πλέον χρόνια σχέσης, οι δύο ηθοποιοί έχουν συνηθίσει στην ιδέα ότι όπου θα εμφανίζονται θα απαθανατίζονται.

Έτσι, το ζευγάρι έδειξε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και παρ' όλο που φορούσαν τις μάσκες τους, δεν έδειξαν να δυσανασχετούν. Αντίθετα, αργότερα, έδειξαν να απολαμβάνουν με την ψυχή τους την παράσταση ενώ στο τέλος της έσπευσαν να μιλήσουν με τον καλό τους φίλο Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved