Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η αγκαλιά με τους γονείς του Αλιμπέρτη-Πάριο και οι συγκινητικές στιγμές
Gossip Cam

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η αγκαλιά με τους γονείς του Αλιμπέρτη-Πάριο και οι συγκινητικές στιγμές

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, πρωτότοκος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου χθες έκανε τα εγκαίνια της πρώτης προσωπικής του έκθεσης φωτογραφίας και όλοι οι δικοί του άνθρωποι ήταν εκεί. 

Ο καλλιτέχνης ο οποίος δεν θα μπορούσε να ξεφύγει προφανώς από το DNA που του χάρισαν οι γονείς του, Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη, παρουσίασε χθες την πρώτη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας στην οποία έχει δώσει τον τίτλο «Πλην Πυρός».

Σ' αυτήν ο καλλιτέχνης επιχειρεί να αποτυπώσει, με ποιητικό τρόπο την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

Μαζί με τις εκτυπωμένες ψηφιακές φωτογραφίες, παρουσιάζονται οπτικοακουστικό υλικό και illustrations του Μιχαήλ Άγγελου που εστιάζουν επίσης στη γυναίκα και στη θάλασσα, καθώς και σε εικόνες της καθημερινότητάς του αλλά και κάποιες σκέψεις του.

Αρχικά, ο πρωτότοκος γιος του ερωτικού τραγουδιστή και της ηθοποιού και παρουσιάστριας η οποία ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Πάρο, ασχολήθηκε με τη φωτογραφία σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο όμως στη συνέχεια τού έγινε πάθος.

Στις ακτές του Αιγαίου, ο Μιχαήλ φωτογράφισε, με οδηγό την καρδιά του, αυτό που του αρέσει, αυτό που τον ελκύει, τον κάνει να σκέφτεται, να εμβαθύνει στο συναίσθημα.

Φυσικά, στα χθεσινά εγκαίνια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του όπως οι γονείς του οι οποίοι συγκινήθηκαν και έκαναν μία μεγάλη αγκαλιά αλλά και τα αδέλφια του, ο Good Job Nicky και ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο άλλος αδελφός του, ο Θανάσης Βαρθακούρης από τον πρώτο γάμο του Γιάννη Πάριου, δεν εμφανίστηκε ενώπιον φωτογραφικών φακών και καμερών καθώς δεν του αρέσει η δημοσιότητα, παρ' όλο που ασχολήθηκε κατά το παρελθόν με τη δημοσιογραφία.

Ο Μιχαήλ Άγγελος φυσικά φωτογραφήθηκε με όλους δίπλα από τα έργα του ενώ υποδέχτηκε και πολλούς αγαπημένους φίλους των δικών του όπως η Χαρούλα Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved