Pre- Valentines night out για τους celebrities- Που τους είδαμε να διασκεδάζουν;
Gossip Cam

Pre- Valentines night out για τους celebrities- Που τους είδαμε να διασκεδάζουν;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. 

Με την επιστροφή της διασκέδασης στην καθημερινότητά μας, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει τα αγαπημένα τους μαγαζιά, για να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη λάμψη, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το παρών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με εκείνους να έχουν επιλέξει τα πιο ευφάνταστα outfits, με σκοπό να νιώθουν πιο όμορφοι από ποτέ. Μπορεί η καθημερινότητά τους να είναι αρκετά γεμάτη, με τις υποχρεώσεις και τις πολυάριθμες δουλειές τους, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για λίγη διασκέδαση, μιας και, με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να ξεφύγουν.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε: Τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Τέτα Καμπουρέλη, τον Κώστα Φραγκολιά, την Elisabeth Elechi, την Στέλλα Μιζεράκη, την Κατερίνα Νάκου, τον Τόνυ Δημητρίου, την Τραϊάνα Ανανία, την Χριστίνα Ορφανίδου και πολλούς άλλους.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τους celebrities

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved