Survivor: Η Πελαγία έφτασε στην Ελλάδα! Τα καυτά φιλιά στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Καβακάκη
Gossip Cam

Survivor: Η Πελαγία έφτασε στην Ελλάδα! Τα καυτά φιλιά στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Καβακάκη

Σχετικά γρήγορα σε σχέση με άλλους παίκτες του Survivor βρέθηκε στην Ελλάδα η Πελαγία Καζολέα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. 

Η Πελαγία που σκόρπισε την απόλυτη θλίψη στις καλές τις φίλες, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σοφιάννα Αβραμάκη όταν το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, πήρε τον δρόμο της επιστροφής και σήμερα το μεσημέρι (20/2) πάτησε ξανά σε ελληνικό έδαφος μετά την περιπέτειά της.

Στο αεροδρόμιο την περίμενε ο κούκλος σύντροφός της Γιώργος Καβακάκης ο οποίος με το που την είδε έτρεξε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.

Η Πελαγία, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν, δεν έκανε καμία δήλωση και βιαστικά μπήκε στο van της παραγωγής για να βρεθεί στο σπίτι της κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Να θυμίσουμε ότι η Πελαγία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση από τους Μπλε μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Όλοι πίστευαν πως ο Σπύρος θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής όμως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο, δηλαδή το τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε να στείλει την Πελαγία στο σπίτι της.

Δείτε στην gallery τις πρώτες φωτογραφίες της Πελαγίας μετά την επιστροφή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved