Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης της ΕΡΤ όπως... δεν την έχουμε συνηθίσει!
Gossip Cam

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης της ΕΡΤ όπως... δεν την έχουμε συνηθίσει!

Αυστηρά ταγιέρ, έντονο (τηλεοπτικό) βάψιμο και απόλυτη σοβαρότητα και ευθύνη για όσα μεταδίδει ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μυαλό όλων μας. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Ναι, δεν απέχει πολύ ο χαρακτήρας της από αυτή την εικόνα, όμως η γνωστή anchorwoman στην καθημερινότητά της είναι τελείως διαφορετική.

Εκείνο που μένει απαράλλαχτο και δεν φεύγει ό,τι και αν γίνει, όποια ώρα της ημέρας και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι το στυλ της και φυσικά η κομψότητά της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τα ψώνια της και ούτε στο ελάχιστο δεν μας απογοήτευσε σε ό,τι είχε να κάνει με τις στυλιστικές της επιλογές.

Όμορφη, βαμμένη ελαφρά και πολύ φινετσάτη, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου έδειξε να απολαμβάνει το shopping therapy που ως γνωστόν αποτελεί αγαπημένο χόμπι όλων των γυναικών.

Φορώντας ένα υπέροχο ζιβάγκο στε κρεμ χρώμα το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με μία denim φούστα και χαμηλές μπότες σε ταμπά χρώμα, η όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε με τέτοια εμφάνιση;

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved