Μιχάλης Ιατρόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη του, Μαρία! Είναι μία κούκλα!
Gossip Cam

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη του, Μαρία! Είναι μία κούκλα!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τον οποίο απολαμβάνουμε σε έναν νέο ρόλο στη Φάρμα φέτος, πέρα από πολύ καλός ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας αλλά και παππούς για την εγγονή του που του έχει χαρίσει η κόρη του, Μαρία

Η κόρη του Μαρία είναι το καμάρι του και έχει και έναν λόγο παραπάνω αφού ακολουθεί και τα δικά του βήματα επαγγελματικά.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι πιο δεμένος με τη Μαρία καθώς του χάρισε ό,τι πιο πολύτιμο, την εγγονή του.

«Και ναι έγινα παππούς. Επιτέλους βρήκα την γυναίκα της ζωής μου και είναι η εγγονή μου που ήρθε σήμερα να μας γεμίσει συγκίνηση χαρά και ελπίδα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα είμαι ευγνώμων» είχε γράψει σε ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός όταν η μικρούλα ήρθε στον κόσμο σκορπίζοντας την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια το 2020.

Λίγο καιρό πριν η Μαρία είχε παντρευτεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Αϊβαζίδη, ο οποίος είναι αξιωματικός του στρατού. «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να δω το παιδί μου χαρούμενο κι ευτυχισμένο δίπλα σε έναν υπέροχο άντρα», είχε γράψει ο ηθοποιός στα social media, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πατέρα και κόρη στο κέντρο της Αθήνας μαζί και φυσικά και οι δύο έδειχναν πολύ χαρούμενοι.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved