Βίκυ Καγιά: Ψώνια για τις Απόκριες με την κόρη της Μπιάνκα! (photos)
Gossip Cam

Βίκυ Καγιά: Ψώνια για τις Απόκριες με την κόρη της Μπιάνκα! (photos)

Η περίοδος των Αποκριών που διανύουμε είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες των παιδιών. Και η Βίκυ Καγιά, όση δουλειά και αν έχει, όσο πολυάσχολη και αν είναι, δίνει πάντα προτεραιότητα στη χαρά των παιδιών της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία μόλις πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με το Dancing With The Stars όμως συνεχίζει να έχει γυρίσματα για το Shopping Star, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να δώσει χαρά στην κορούλα της, την Μπιάνκα.

Φυσικά και είναι προτεραιότητα της ευτυχισμένης μαμάς η στολή που ήθελε να φορέσει η μικρούλα για τις φετινές Απόκριες και έτσι η Βίκυ Καγιά βρήκε χρόνο για να πάνε μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο ώστε να επιλέξουν το κατάλληλο κοστούμι.

Μαμά και κόρη πέρασαν την είσοδο καταστήματος γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών και είδαν πολλές στολές μέχρι να καταλήξουν σε εκείνη που ενθουσίασε την Μπιάνκα.

Αυτόν τον καιρό γίνονται και πολλά μασκέ πάρτι και φυσικά η Μπιάνκα ήθελε να διαλέξει εκείνη τη στολή που θα την έκανε να ξεχωρίζει, όπως συμβαίνει σε τέτοιες ηλικίες.

Και η μαμά Βίκυ δεν της χάλασε καθόλου το χατίρι αλλά συμφώνησε μαζί της για τη στολή που επέλεξε. Δείτε φωτογραφίες μαμάς και κόρης την ώρα που επιλέγουν την αποκριάτικη στολή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved