Βραδινή έξοδος για τους celebrities σε opening party- Που τους πετύχαμε!
Gossip Cam

Βραδινή έξοδος για τους celebrities σε opening party- Που τους πετύχαμε!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στη καρδιά της Αθήνας και αποθανάτισε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχα. 

Οι τελευταίες μέρες της αποκριάς είναι εδώ και όλοι μας έχουμε ξεκινήσει τα μασκαρέματα, με σκοπό να φτιάξουμε λίγο παραπάνω την διάθεσή μας και να περάσουμε υπέροχα.

Πλήθος celebrities βρέθηκε σε opening party γνωστού μεξικάνικου εστιατορίου στη καρδιά της Αθήνας, με σκοπό να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να ξεφύγουν και λίγο από την καθημερινότητα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και τους αποθανάτισε με τα πιο ευφάνταστα outfits τους να περνούν υπέροχα. Ανάμεσά τους είδαμε και την Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, σε πολύ τρυφερές στιγμές τους, λίγες ημέρες μετά τον αρραβώνα τους.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν επίσης: Ο Ρένος Ρώτας, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, ο Γιώργος Δερβίσης, ο Γιώργος Πράσινος, η Ναταλία Αργυράκη, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Δημήτρης Γιώτης, η Βερόνικα Μερκούρη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Έμυ Λιβανίου, ο Στέλιος Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι.

Οι celebrities παρευρέθηκαν στο opening party του Mexico Mi Amor Athens στο Κολωνάκι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved