Βραδινή έξοδος για τον Καζάκο με την σύντροφό του και την Πόπη Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη!
Gossip Cam

Βραδινή έξοδος για τον Καζάκο με την σύντροφό του και την Πόπη Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά και αποθανάτισε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Με την επίσημη επιστροφή της νυχτερινής διασκέδασης, ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι, οι οποίοι επιλέγουν τα αγαπημένα τους μαγαζιά, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τις εξόδους τους και να περάσουν λίγες όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στον Πειραιά, σε ένα από τα πιο γνωστά cocktail bar, με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών και να κλέβουν τις εντυπώσεις με τα πιο υπέροχα outfits τους. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Καζάκος παρέα με την σύντροφό του, Βασιλική Μακρή, με την οποία φαίνονται να είναι καλύτερα από ποτέ. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν στις φωτογραφίες χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, ενώ δεν έλειψαν τα πολύ τρυφερά στιγμιότυπα.

Μια έκπληξη που σίγουρα δεν περιμέναμε ήταν και η πρώτη κοινή εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον Βαλάντη, όπου οι δυο τους υπήρξαν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αφού αντάλλασσαν αγκαλιές και φιλιά και ήταν συνεχώς μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες βέβαια, στην ίδια παρέα με εκείνους βρίσκοταν και τα παιδιά τους, ενώ οι δυο τους δεν σταμάτησαν στιγμή να συζητούν, αποδεικνύοντας το φιλικό κλίμα, που υπάρχει μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved