Survivor: Φανερά αδυνατισμένος έφτασε στην Ελλάδα ο Τσολάκης! Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του!
Gossip Cam

Survivor: Φανερά αδυνατισμένος έφτασε στην Ελλάδα ο Τσολάκης! Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του!

Survivor: Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Τσολάκης ο οποίος, όπως παρακολουθήσαμε την περασμένη Τετάρτη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο πυροσβέστης που κέρδισε τις καρδιές όλων κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο στην παραλία των Μπλε ήταν ένας από τους παίκτες που κανείς δεν περίμενε πως θα αποχωρήσει άμεσα από το παιχνίδι καθώς είχε επιδείξει όσο διάστημα βρισκόταν μέσα, ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν προκαλούσε ποτέ εντάσεις και ήθελε πάντα να υπάρχει στην καλύβα των Μαχητών ηρεμία.

Η απόφαση του Σάββα Κάλφα, όμως, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία να τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς όπως είπε, ο Γιάννης τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να αποδώσει στους στίβους μάχης λόγω αδυναμίας και πείνας, τον ανάγκασαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Τελικά, ο Γιάννης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τη δυνατή εμπειρία του Survivor και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Σήμερα το απόγευμα (9/3) ο Γιάννης Τσολάκης έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και με το που πέρασε την έξοδο των αφίξεων, έψαχνε με το βλέμμα του να βρει τη σύντροφό του.

Όταν την εντόπισε έτρεξε προς το μέρος της και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί, δείχνοντας εμπράκτως πόσο πολύ του είχε λείψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Τσολάκης είναι από τους παίκτες που πρέπει να έχασαν τα περισσότερα κιλά στο παιχνίδι και μάλιστα ο ίδιος συχνά έλεγε πως έχει φτάσει κάτω από τα 70 κιλά από την αφαγία.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved