Τάμτα Μαστοράκη: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε... χορεύοντας- Το απίθανο outfit της!
Gossip Cam

Τάμτα Μαστοράκη: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε... χορεύοντας- Το απίθανο outfit της!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη καρδιά της Αθήνας και αποθανάτισε την Τάμτα Μαστοράκη στα... καλύτερά της.

Το διάσημο μοντέλο είχε τα γενέθλιά της, έγινε 33 ετών και είναι πιο λαμπερή από ποτέ, μιας και το χαμόγελό της μαρτυρούσε την υπέροχη διάθεσή της.

Η Τάμτα Μαστοράκη διοργάνωσε μια υπέροχη βραδιά γενεθλίων, για να περάσει φανταστικά με τους φίλους της και να το διασκεδάσει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με κέφι, χορό και την απόλυτη ενέργεια, που ζητούσε και η περίσταση.

Φυσικά στην παρέα της βρέθηκαν οι δυο πολύ καλές της φίλες, Γεωργία Βαϊνά, πρώην παίκτρια -και εκείνη- του My Style Rocks, αλλά και η Εύα Δελλή, την σύζυγο του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη.

Το outfit της Τάμτας Μαστοράκη έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και η ίδια λατρεύει την μόδα και σε κάθε της εμφάνιση είναι όλο και πιο όμορφη.

Το όμορφο μοντέλο επέλεξε να φορέσει μια φούξια φούστα, την οποία και είχε σετάρει με ένα λευκό τοπ και ψηλές φούξια γόβες, οι οποίες ταίριαζαν απόλυτα με το σύνολό της.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι περισσότερες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved