Άκης και Ορέστης Σακελλαρίου: Βόλτα για πατέρα και γιο που μοιάζουν σαν... δυο σταγόνες νερό!
Gossip Cam

Άκης και Ορέστης Σακελλαρίου: Βόλτα για πατέρα και γιο που μοιάζουν σαν... δυο σταγόνες νερό!

Μπορεί ο Άκης Σακελλαρίου να είναι ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του με αξιοζήλευτους ρόλους στην καριέρα του, όμως πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς για τα δύο του παιδιά, τον Ορέστη και τη Σμαράγδα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Τίνα Βασιλικού έχει καταφέρει να δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν την οποία έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός όμως πρόσφατα στάθηκε... τυχερός και τον απαθανάτισε με τον γιο το Ορέστη ο οποίος μάλιστα μοιάζει καταπληκτικά στον πατέρα του.

Το... τετ α τετ με τον φακό έγινε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου βρέθηκαν οι δυο τους να απολαμβάνουν τη βόλτα τους αμέριμνοι.

Παρά το γεγονός ότι φορούσαν και οι δύο μάσκες προστασίας για τον covid, προκάλεσαν τα βλέμματα των γύρω τους για την καταπληκτική ομοιότητά τους τόσο σε κορμοστασιά όσο και στον τρόπο που περπατούσαν. Έδειχναν και οι δύο χαλαροί και απολάμβαναν τον κοινό χρόνο που περνούσαν και που σπάνια πλέον βρίσκουν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved