Οι «καρδούλες» Τσιμτσιλή-Κουτσελίνη κι η πρώτη εμφάνιση Μπεζάν-Παππά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης
Gossip Cam

Οι «καρδούλες» Τσιμτσιλή-Κουτσελίνη κι η πρώτη εμφάνιση Μπεζάν-Παππά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Μία όμορφη και με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα κοσμική εκδήλωση στάθηκε η αφορμή για να συναντηθούν πολλοί celebrities. 

Στηρίζοντας το έργο του “Make A Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος)” στο πλαίσιο της Μεγαλύτερης Έκθεσης Τροφίμων & Πότων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη “FOOD EXPO GREECE”, έδωσαν το παρών οι πάντα ευαισθητοποιημένες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Οι ιδιοκτήτες του ομίλου επιχειρήσεων “Kασίδης Α.Ε” Σάκης και Γιώργος Κασίδης, αφού υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο εντυπωσιακό περίπτερό τους τις αγαπημένες παρουσιάστριες, παρέδωσαν μαζί χρηματική δωρεά στη Γενική Διευθύντρια του “Make A Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος)” κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, που ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Κασίδη για την πολύτιμη αρωγή τους.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έσπευσαν στην εκδήλωση ήταν και η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά οι οποίοι δείχνουν να βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους μετά την είδηση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μαζί τους και η μέλλουσα... γιαγιά η οποία μόνο γιαγιά δεν είναι με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Στην ίδια εκδήλωση είδαμε την Ντίνα Νικολάου και τη Μυρσίνη Λαμπράκη, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Δημήτρης Χανιώτης, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης με την Τζούλια Κόλλια και πολλοί άλλοι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved