Survivor: Καρέ Καρέ η άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ελλάδα - Η εμφάνιση που δεν περιμέναμε!
Gossip Cam

Survivor: Καρέ Καρέ η άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ελλάδα - Η εμφάνιση που δεν περιμέναμε!

Survivor:  Μετά την αποχώρησή της στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στην Ελλάδα, με πλήθος δημοσιογράφων να περιμένουν για μια μόνο δήλωσή της. 

Είναι μια από τις παίκτριες, που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό με την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της και έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, με την είδηση ότι θα συμμετείχε και στη φετινή σεζόν του Survivor, είχε δηλώσει απόλυτα έτοιμη να δώσει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της, με σκοπό να είναι όσο πιο καλή και αποδοτική γινόταν, τόσο στα αγωνίσματα, αλλά και στην καθημερινότητα τους. Μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με την Τζο Μαριδάκη και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Τελικά και σύμφωνα με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, η ίδια ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου (19-3) η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου πλήθος δημοσιογράφων την περίμενε, με σκοπό να πάρει μια μόνο δήλωσή της για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για την αποχώρησή της.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, μιας και το συμβόλαιο της το απαγορεύει. Άλλωστε, αυτό είναι και κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους παίκτες, που επιστρέφουν από το ριάλιτι, μιας και είναι όρος του συμβολαίου να μην γίνονται δηλώσεις κατά την άφιξη των παικτών στην Ελλάδα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε επιλέξει ένα total athletic look για το ταξίδι της, ενώ τα πολύχρωμα sneakers της ήταν εκείνα που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η ίδια είχε φορέσει ένα σετ από φόρμες tie dye, μαζί με ένα τζιν τζάκετ, με χρωματιστά σχέδια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved