Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα του! Για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!
Gossip Cam

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα του! Για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!

Ελεύθερος υποχρεώσεων από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ο Δάσκαλος είναι πλέον ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος εθεάθη προσφάτως σε έξοδό του με τη μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη. 

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας σειράς του που σηματοδοτεί την επιστροφή του στην τηλεόραση η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Mega τον ερχόμενο Απρίλιο.

Φανερά ανανεωμένος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εθεάθη προ ημερών σε βόλτα με τη μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη στα βόρεια προάστια.

Εκείνη ζει μόνιμα στους Παξούς όπου και διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα, όμως συνηθίζει να περνάει τη δύσκολη περίοδο του χειμώνα στην Αθήνα μέχρι να ξαναφτιάξει ο καιρός και να επιστρέψει στον επίγειο παράδεισό της.

Οι Παξοί αποτελούν επίγειο παράδεισο τόσο για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όσο και για τη μητέρα του και δεν είναι καθόλου τυχαίο που επέλεξε να κάνει γυρίσματα της νέας σειράς του και εκεί το καλοκαίρι που πέρασε.

Μητέρα και γιος εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, στη σπάνια αυτή κοινή τους εμφάνιση.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved