Ζουγανέλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της,  μετά τις φήμες για κρίση στο γάμο τους
Gossip Cam

Ζουγανέλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, μετά τις φήμες για κρίση στο γάμο τους

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης «On ego», μετά τις φήμες περί χωρισμού, βάζοντας τέλος σε όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για εκείνους.

Και οι δύο πόζαραν στον φωτογραφικό χαμογελαστοί και ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εκεί βρέθηκαν κι άλλοι επώνυμοι οι οποίοι απόλαυσαν την παράσταση.

Για το έργο…

Στην Κάτω Σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου επανέρχεται o Γιάννης Νταλιάνης με μια νέα παραγωγή της ομάδας Zero Gravity μετά την επιτυχία της "Κληρονομιάς" του Μαριβώ. Ο έμπειρος σκηνοθέτης και ηθοποιός μας συστήνει το πρώτο έργο του διακεκριμένου συγγραφέα και σκηνοθέτη Μικ Γκόρντον "On Ego" που γράφτηκε το 2005, βασισμένο στο βραβευμένο βιβλίο "Η σιωπηλή χώρα" του σημαντικού νευροεπιστήμονα Πολ Μπροκς.

Το "On Ego" έκανε αίσθηση όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο Soho Theatre του Λονδίνου καθώς διερευνά μέσα από ένα εξωφρενικό επιστημονικό πείραμα με αναπάντεχες συνέπειες, ένα θεμελιώδη γρίφο της φιλοσοφίας και της επιστήμης: Πώς τα 100 δισεκατομμύρια νευρώνες του εγκεφάλου μας δημιουργούν την συνείδηση ενός εαυτού; Ένα ποιητικό ταξίδι στην επιστήμη που διέπει αυτό που ονομάζουμε πνεύμα και συνειδητότητα του εαυτού, το οποίο εγείρει πολλά ερωτήματα γύρω από το τι υπάρχει μέσα μας πέρα από τη σύνθεση χημικών ενώσεων και υλικών στοιχείων.

Ιδιαίτερο ρόλο στην παράσταση παίζει η τεχνολογία και το video art με την υπογραφή του Παντελή Μάκκα, όπως και η μουσική του Νίκου Κυπουργού με συνεργάτη τον Κώστα Λώλο, ενώ το τραγούδι "Βήματα χορού” της παράστασης τραγουδάει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved