Αθηναΐς Νέγκα: Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Τα τρυφερά φιλιά στον σύζυγό της δημόσια!
Gossip Cam

Αθηναΐς Νέγκα: Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Τα τρυφερά φιλιά στον σύζυγό της δημόσια!

Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από τον γάμο της Αθηναΐδος Νέγκα με τον σύζυγό της Γιάννη όμως οι δυο τους μοιάζουν σαν να γνωρίστηκαν και να ερωτεύτηκαν μόλις πριν από λίγό καιρό. 

Η εικόνα τους πριν από μερικές μέρες σε δημόσια έξοδό τους με την όμορφη δημοσιογράφο να είναι συνεχώς στην αγκαλιά του συζύγου της και να τον φιλάει και εκείνον να είναι πολύ τρυφερός μαζί της, υποδεικνύουν ένα πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Σαν να μην έχει περάσει δηλαδή ούτε μία μέρα από τον γάμο τους που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2017. Μάλιστα, χρειάστηκε να ανακοινώσει η ίδια την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιάννη ο οποίος είναι κατά 14 χρόνια μικρότερος της 48χρονης σήμερα Αθηναΐδος Νέγκα η οποία έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι η διαφορά ηλικίας τους την έχει αγχώσει πολλές φορές.

"Τα 14 χρόνια διαφορά που έχω με τον σύζυγό μου με προβληματίζουν κάθε μέρα. Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Αθηναΐδα Νέγκα η οποία στο μεταξύ δείχνει να απολαμβάνει κάθε της στιγμή με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της και με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Να θυμίσουμε ότι η Αθηναΐς Νέγκα έχει ακόμα ένα κοριτσάκι, από προηγούμενη σχέση της.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη δημόσια εμφάνισή του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου απόλαυσε τη βόλτα του και ψώνια.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved